Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina två barn är mitt livselixir. Dom tog mig med storm båda två på sina egna vis.


Juveler

Mina små
mina vackra
mina underbara
mina juveler

Vad vore jag utan er?
Hur skulle jag fylla mina dagar,
min tid?
Hur skulle jag kunna andas?

Vilda
galna
blonda
blåögda

Ni virvlar fram genom livet
klättrar och far
Skrattar och gråter
pratar så öronen går ur led

Visst finns d stunder
när jag sliter mitt hår
när jag ångrar mig
när jag går sönder

Men en kram
ett porlande skratt
eller bara en stund ni är sams
läker alla sår

Att några så fantastiska
vuxit fram
i min kropp
legat vid mitt bröst

Inte en sekund
vill jag leva utan er
mina vackraste små
mina juveler




Fri vers (Fri form) av galen_kaka
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-11 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galen_kaka