Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester

Dagarna
har släpat fötterna
efter sig
sniglat sig fram
varje minut
har känts
som evighet

Hälsningarna
har haglat
mångas ledighet
är redan sulut
frågorna frågats
när är det dax?

Nu äntligen
bara timmar
kvar
snart
njuter även vi
av semesterns sötma

Långa
lediga dagar
förhoppningsvis
sol
bad i massor
sovmornar
vin i skymningen
på altanen

Trötta barn
utarbetad mamma
alla får vi vila
från vardagslunken
från stressen
från pusslandet

Snart
är den här




Fri vers (Fri form) av galen_kaka
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-21 12:40



Bookmark and Share


  Nina.H
Befriande skön känsla..bra
förmedlad!
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

galen_kaka