Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring

Var vill jag i livet?
Vad vill jag?
Vill jag leva som jag gör?
Vad vill jag förändra?
Hur vill jag förändra?

Vad vill jag ha kvar?
Vad kan jag vara utan?
Hur mycket pengar vill jag lägga ner?
Hur mycket tid vill jag offra?

Hur ser min framtid ut?
Mitt fortsatta liv..

Som mamma
som hundägare
som maka
som anställd

Ja famlar




Fri vers av galen_kaka
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-11-05 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

galen_kaka