Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sörjer

Jag sörjer
barnen jag inte fött
pappan jag inte haft
vännerna jag förlorat
vikten jag inte gått ner
jobben jag inte haft
tiden jag prioriterat fel
beteenden jag haft
mamman jag förlorat
orden jag kastat ur mig
känslorna jag inte yttrat
musiken jag inte hört
valen jag gjort
tårarna jag fällt
skratten jag inte skrattat
djuren jag valt bort
kläderna jag inte köpt
resorna jag inte rest
nätterna jag inte sovit
kunskapen jag inte tagit till mig
cigaretterna jag rökt
tabletterna jag tagit

Så mycket




Fri vers (Fri form) av galen_kaka
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-17 21:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
STARKT
ÄRLIGT
INTE POMPÖST
- FJANTIGT:

Livslyrik,
med andra ord.
2013-07-17
  > Nästa text
< Föregående

galen_kaka