Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dom fyra års tiderna


livets gång

sommaren är varm och skön med sitt täcke av väldoftande flora och hösten är naken och kal och vintern är kall med sitt vita frusna täcke men våren är liv i minsta detalj och full ut av nyblommande kärlek !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-03 08:17



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela du ger mej verkligen energi
till mitt skrivande du vägleder mej så
bra ditt beröm gör mej starkare och
fyller mej med skälvförtroende som är
tomt för det finns ej inom mej så din
kritik betyder mycket då jag har sett
att du är mycket erfaren och skicklig
poet och erkänd när jag läser dina
rader fyllda med kärlek frustration
och ärlighet med sorg och glädje
tack snälla du
2013-07-26

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så hoppfull...fortsätt så!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten