Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barndomens sommar finns kvar både inom och utom oss. Den varvar oss och vi varvar den. Och så har vi blivit både både lite äldre och lite mindre högtidliga, varv efter varv. 3-4 ackord torde räcka ;)


Lyckodagsrim


Cyklar och hundar och häckar som klipps
aavtaaagen slips

Måsar och skarvar och lukten av tåång
skooolkööörens sång

ullkoftedoft...
på utvädrat loft

Ojämna röster och röster med darr
akustisk och dammig gitarr

Hallon och plättar och flingor och fiil
Nedsutten sooomarbiiil

Sommarens frågor blir sommarens svar
allting finns äändå kvar




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-03 09:25



Bookmark and Share


  aol
underbart så minnesdoftande vackert skaldat vännen,
2013-07-09

  Alva Johnsson VIP

Minnesbanken
rymmer, förhoppningsvis,
många guldtackor.
2013-07-03

    ej medlem längre
Jepp!
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP