Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud blev ett främmande begrepp

De starkaste minnena är från valven i kyrkan
Dom mäktiga valven ovanför mitt huvud

Gud var helt närvarande

När farfar dog såg jag hans kropp
bland vita lakan i ett vitt rum

Farfar visade sig på himmelen för mig
Han visade att allt var vackert
Att allt var bra

Jag minns hur verkligt allt det var, Gud

Jag hade fyllt sex när jag tog av mig korset
gömde det i en låda

Jag var rädd att strypas om natten
Gud blev ett främmande begrepp




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-04 13:40



Bookmark and Share


  Lärling
Intressanta tankar och funderingar!
2013-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk