Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parkeringsplats

Det är en parkeringsplats
på asfalten ligger en kvinna på mage

Snart ska alla som är i husen stämpla ut
sätta sig i bilarna
köra hem

Hon tänker
bara ingen får syn på mig
bara jag inte syns
bara ingen ser mig

Någon har redan sett henne
helt nyss joggade någon förbi
med musik i öronen och tänkte

vad underligt
att ligga sådär på asfalten

Helt nyss passerade ett par bilar
de saktade in
men de stannade inte

Hon heter Sara
i sommar ska hon fylla tjugotvå




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 442 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-05-26 21:01



Bookmark and Share


  Ronny Berk
det människoödet väl beskrivet, en viktig text, läsvärd; tänkvärd, ja !
2015-06-13

    Lena Söderkvist VIP
Läskigt, att svensson svarar med att knappt reagera alls. En riktigt bra text.
2015-05-27

  Den lilla tänkande
Nej! Blev hon överkörd sen? :o
2015-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk