Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kära Dagbok

Idag hade jag utvecklingssamtal


Efteråt gick jag på toaletten
Trosskyddet var blött och mjukt
av vita flytningar

Jag tror att jag är kär




Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-28 21:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
den här är fullkomligt underbar och skum och bra och alldeles omöjlig att kommentera. så du får denna fåniga kommentar men med en applåd i alla fall. klapp klapp klapp.
2015-03-21

    skamfilad
Enastående! Älskar det.
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk