Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skruvstäd

du övermannar
med vapen jag inte förstår

vaggar i din famn som
i skruvstäd

vill sparka
men kramar dig hårt istället

borrar mitt ansikte
när jag äntligen gråter


maktlös

i dina armar


medan du håller mig
allt hårdare

litar på att du
tar hand om

i samma stund som
du tappar mig


hudlös

lämnar du mig








Fri vers (Fri form) av Maja Wijk
Läst 379 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-19 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja Wijk
Maja Wijk