Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ackord # 8 : Klockornas Öga

 

 

 





Era skratt och gråtar

låter som klaraste klockspel

Likafullt måste jag ha dessa glasögon

för att höra er klinga

 

88


Det fanns en tolv-tretton-årsålder

då vår grupp började utspela sig

halvvägs inuti bildskärmarna

sommarlovandes oss snälla gröna monster

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-03 20:04



Bookmark and Share


  Mazy
Klockren som alltid! :D
2013-07-03

  TrollTörnTrappan VIP

Haha, ja det har väl blivit en folkvandring... fast redan televisionen och dataspelen var stora steg då... Försöker mest komma på varför jag "plötsligt" behövde glasögon när jag var tretton... och det inte längre var -88
2013-07-03

    jaybird
"Det fanns en tolv-tretton-årsålder

då vår grupp började utspela sig

halvvägs inuti bildskärmarna"

Den nya folkvandringen? Oväntad humor och allvar. Berömligt tecknat.

2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP