Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta andas


jag hör dina dödsslag
din rätt fula säng
hela världen kallar
din puls den faller
det borde den
din självupptagenhet
min vackert bortglömda saxofon
jag blöter röret
tills känslan
av ganska ingenting
ur dess korg av osäkerhet
vet någon mycket väl
din vedervärdighet
av ledsamhet
vem bryr sig




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-03 21:00



Bookmark and Share


    jaybird

"tills känslan
av ganska ingenting
ur dess korg av osäkerhet
vet någon mycket väl"

väl ihopsatt, nytt, med lyster
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin