Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För guds skull

Jag kommer bli stenad
eller kanske en kvinnas helt vanliga Saudi sida
total förnedring
politiska galenfärgade fångars enkelskap
men så är verkligheten
du min kvinnas doft
så som du fanns
eller du snuten i lilltorpet
som hellre bryr sig om kalvars födsel
va fan skall jag säga
jag fick önskemålet att se Dachau
ugnar och skorstenar
totalt ledsamt obehagligt
all dess förmåga att undertrycka varandra
är totalt kusligt




Fri vers (Fri form) av Marvin
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-03 22:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
e r l i g t
2013-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Marvin
Marvin