Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Quasimodo

 

 

 

 

 

natten är tyst
jag är tyst dygnet runt
sommaren är ljus och varm
själv är jag fast i mörkret
alltid isande kall

sakta trevar jag fram
längs stigar mellan skog och betong
livet är en krokig stig
med monster som lurar runt varje hörn

vem jag är
det får du fråga någon annan
om men det är nog ingen som vet
för jag är inte ens säker på om jag faktiskt finns alls

livet lever
framför mig jag ser er hon finns där mitt i livet

jag vill ha henne
somna och vakna bredvid
men våra liv är inte kompatibla med varandra
så jag låter bli

hon förtjänar lycka
ett liv i ljus och värme
hon är vacker
jag är Quasimodo
fast i mitt torn av kyla och mörker

ensam föralltid
aldrig vid hennes sida

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-07-04 05:17



Bookmark and Share


    Fågelhjärta
Du målar med orden, känner igen mig så smärtsamt mycket.
Saknar våra samtal!
2013-07-16

  Palett
Längtan efter den älskade Esmeralda fint tolkad i din text !!
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP