Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i en liten värd av en lek som var fel det syns nu tydligare i en större värd utan ramar eller vuxna som kan säga att det var fel


mänsklig natur

när jag var liten så rymdes vår värd inom sandlådans ramar där vi byggde fort och slott ur burkar och hinkar vi skulle bräcka varandra med finare och större slott väl dekorerade med stenar och gröna krigsgubbar men när slotten inte gick att bygga större och fantasin och argumenten tog slut då eskalerade humöret och rösterna med då blev det duell vi tog fem stenar var lika stora och stegade tre meter var han från mitt slott och jag i från hanns han kastade sina stenar och jag minna och så gick vi fram och analysera våra slott och des skador och den som hade mest gröna militär gubbar som stog upp hade vunnit striden i vår värd sandlådan Gud va jag önskar att en vuxen hade sett det här och förklarat att det var fel och lärt oss att bygga broar i mellan våra slott och att samarbeta då hade vi haft dubbelt så stora slott och dubbelt så vackrare och inga gröna krigs gubbar som har fallit offer jag tro det hade gjort en stor skillnad innan jag lämnade sandlådan i ett vuxnare tillstånd för andra strider för vi lekte ju krig innan vi ens visste vad det var !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 344 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-04 07:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten