Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...bara bort...


Bara åka...


Jag ville
Inte stanna
Bara fortsätta
Bara åka
Ta vägen
Som leder bort
Från allt
I vacker
Sommarmorgon

Jag ville bara köra
Mot solen
Mot regnbågens slut
Bort från allt
Som är nu

Jag ville ta en annan väg
Än den jag brukar
Bara bort
Från det grå

För jag tror
Att om jag kör
En annan väg
Än jag brukar
Vågar ändra
Ta en risk
Utmana ödet
Vara ärlig
Då står du
Då finner jag dej
Då finner vi äntligen
Vägen till varandra

Vid vägens
Ände...





TT / HSGKe


(c) 2013




Fri vers av TT
Läst 352 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-04 07:58



Bookmark and Share


  Lärling
Fint skaldat. Lycka till!
2013-07-10

  Yrre VIP
Ja men självklart ska man våga! Bra text :)
2013-07-10

  M_Franke
Berörande och känslofylld text, jättebra skrivit
2013-07-06

  Hanna Mari Wallin
Oj, orden dina berör
så poetiskt vackra

kan ej annat än bokmärka

Tack!
2013-07-06

  Angela Bohlin VIP
Väldigt vacker...
2013-07-04

  Tess74
Jättefint!!
2013-07-04

  wildah
Det låter som en bra idé. Lycka till!
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT