Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag skulle till Nepal

jag skulle till Nepal
med alla fragment nedskrivna
på post-it lappar
jag visste att det var något stort
och lät meningarna byta plats

passet blev liggande i den
kulturmärkta sömnen

2013-07-04




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 270 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-04 09:50



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Den här har jag missat.
Fin gestaltning av hur en skrivprocess kan gå till.
2013-07-13

  aol
gillas,
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin