Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra med tid

Jag vill bli vän med tiden.
älska det förflutna,
vägen som tog mig hit
och sluta fly ifrån spöken som inte kan nå mer
de gjorde mig stark

istället för en ständig jakt på framtiden
som tvingar mitt liv att löpa fortare
ska jag låta den vänta på mig
för det vackra är att våga tro
den kommer

mitt nu är en gåva skänkt
och jag vill inte kasta bort den
varken genom att fly
eller jaga en tid jag inte har

jag tänker njuta av att hålla nuet i handen
för oavsett om jag vill bli av med det eller behålla det
så får jag aldrig samma nu åter

ny tid
är en gåva
jag hoppas på




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 415 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-04 11:33



Bookmark and Share


  Sebastian Noll
bra grejer.
2013-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette