Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du liknar nån jag älskat

Jag hade behövt åka ut till stugan
en kväll med dig...

Du skulle aldrig förstå varför jag hade behövt se
dig röka på altanen och se ut över sjön

Hur man kan behöva göra ett sådant minne levande igen...

Jag hade velat bada i sjön med dig i natten
se ditt hår och kropp bli blött av det mörka svala
vattnet

En kväll hade jag velat göra några gamla minnen
levande igen
Se dig likna nån jag älskat för så jätte länge sen...




Fri vers av Ökvinnan
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-04 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ökvinnan