Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ljus är en stark symbol och kan betyda mycket

tänd ett ljus för freden
tänd ett ljus för dom du älskar
tänd ett ljus för dom du saknar
tänd ett ljus för dom som har gått
vilse så dom hittar hem igen !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 172 gånger
Publicerad 2013-07-04 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten