Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterv vägen ser man saker !

mitt liv är en lång vandring desperat och ledsen vandrar jag i en öken för att söka den blommande kärleken att fukta minna torra läppar med då jag är törstig och utsvulten och skorna är fyllda av sand och skaver mina ömma fötter flera gånger har jag lagt mej ner för att ge upp sökandet på en själ som passar mej eller jag henne för de börjar kännas som jag söker på helt fel ställe och jag vägrar att gråta för varenda droppe är viktig att spara inom mej för att överleva och preses när jag känner hoplösheten och vill ge upp så ser jag en oas fylld av vackra blommor och palmträd fyllda med kokos nötter och anda växter med frukter på där det droppade vatten och jag kan inte tro att det är sant men tanken slår mej starkt att det är som dom säger en syn villa ut av all utmattning eller delirium av den långa vandringen det är bara min hjärna som spelar mej ett spratt så jag lägger mej ner bered att möta vår herre men hettan och törsten sliter mina tankar i mellan förtvivlan och hopp och jag hör minna pappas ord och ser min mammas ögon jag hör Conny ge aldrig upp mammas ögon fyller mitt sinne och pappas ord ekar allt högre Conny ge aldrig upp jag samlar min sista kraft för att nå oasen och jag beträder dess ö som omges av ett hav av sand och jag kör ner hela huvet i vattnet och dricker under ytan och drar upp huvet och äter av frukten och bären som omger mej runt om och när jag vänder mej om Herre gud vad är det där för något jag frågar utan att tänka mej för gjorde det ont vad då frågade hon jag svarade när du föll i från himlen ? hon skratta bara och log hon var lika omotståndlig som ett glas is vatten i en kockande öken och om hon var en blomma på ett hav av flora så skulle jag lätt hitta henne som det bi jag är för hon är den vackraste blomman på det hav av blomster och jag skulle vara det biet som suger hennes nektar hela sommaren för att göra den sötaste honung hon är min fru i dag och jag vill tacka djävulen och hanns helvete för att han ständigt gjorde sej på mind så att jag hittade rätt till himlen till min fru !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 133 gånger
Publicerad 2013-07-04 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten