Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bredvid min cykel


doften från kärret







natten är klar
pärlugglan sjunger
en grå liten fågel flyger
över vallmoängen
in i fårhagens famn
i en kista av morgonljus

en kråka
pillar
på en getväppling

en vattensjuk äng
en brädhög

vinden drar genom darrgräset
min cykel stannar vid ett hallonsnår




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 265 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-04 15:50



Bookmark and Share


    Solai
Jättefint beskrivet, orden följs av en omedelbar känsla, jag ser det framför mig, nästan som att vara där.
2013-11-30

  Rosen VIP
skön cykeltur för öga och själ
2013-07-07

  Maj-Lis VIP
Mycke vackert
2013-07-06

  anits VIP
Mycket vacker poesi
2013-07-05

  Alva Johnsson VIP
O, vad fint: vinden drar genom darrgräset.
Ser framför mej hur det böljar.
2013-07-04

  Lena Själsöga Keijser
så vacker är gåvan vid din cykel
2013-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar