Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger !

Ligger här i gräset och tittar upp mot himmelen,
och solen värmer så skönt , när jag plötsligt hör en röst från

nått som låter som änglar sjunger, ser hur en skugga böjer sig ner
och kysser mig på pannan och sen försvinner,

reser mig upp för att se vem hon var, men det är bara
jag, och min son som sover bredvid mig här....




Fri vers av Morgan
Läst 124 gånger
Publicerad 2013-07-04 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan