Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om det är över nu

Även om det är över nu
så tänker jag fortfarande på dig
dina röda läppar
dina gröna ögon
ditt vackra snea leende

Min kärlek till dig var så varm
jag minns det som igår
första gången jag såg dig
mitt hjärta hoppade över ett slag

Jag kan inte tänka logiskt
du är nån annanstans
bara när du är nära mig
kan jag le på riktigt

Jag saknar dig
även om det är över nu




Fri vers av tågstation
Läst 640 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-04 20:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tågstation