Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vår framtid är inget annat än här och nu, andetag för andetag, steg för steg, allt annat är illusioner skapade av våra minnen och förhoppningar


Bara nu


Gräset under mina fötter
Utsikten över kohagen och berget där borta
Molnen som seglar över himlen
Andningen som fyller mina lungor
Utandningen när mina axlar sjunker en aning
Prästkragen som vajar i vinden
Humlan som söker, från blomma till blomma
Spindeln som får mitt hår att resa sig
som kryper mellan strån och blad
Fåglarna som ropar till varandra
från telefonstolparna
Det varma blodet i min kropp
som pumpar liv i mitt hjärta
Vinden som sveper från norr till söder
över land och hav
och min handrörelse när jag stryker bort håret
från ansiktet
Minnena som dansar omkring i mitt huvud
får mig att le, får mig att gråta
får mig att försvinna bort en aning
tappa fokus, bita på naglarna, glömma bort att andas
och så regndropparna
som får mig att se igen
Ny doft i luften
knottrig hud
Regnbågen
som slutar vid mina fötter






Fri vers av Me-linda VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-04 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP