Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm

i natt hade jag en så vacker dröm om dej min älskling
vi var så lyckliga och fria i den vackra naturen du och jag
hand i hand på den smala stigen upplysta av månens
sken smög vi fnittrande fram dina ögon var så vackra
och blåa så djupa att jag var rädd att drunkna i dom
vinden leker så vackert med ditt hår och jag smeker
min hand över din silkeslena varma kind och du ler
träden knarra och löven spela sin symfoni
till det obehagliga skriket i från rådjuren och
gräshopporna som vackert håller takten utan avbrott
vi sätter oss ner vid den lilla spegel blanka insjön
precis där till vänster om jag sitter så står det en
en tall nere vid sjön och en stor sten bredvid jag
har aldrig varit här men på något sätt har just
den bilden förföljt mej det är lite kallt så vi
kryper närmare varandra och tittar på alla
vakande ringar lite då och då slår gäddan i
vassen och trollsländorna flyger vackert förbi
allt känns så magiskt och jag samlar mod för
att förenas i en efterlängtad kyss fylld av rädsla
och lite panik så känner jag hjärtat pumpar starkt
och jag skakar och kysser hennes kind och hon tittar
lede på mej som om hon har vänta länge
på detta till fälle och jag ser henne i ögonen när
jag närmar mej hennes vackra läppar och jag sluter
mina ögon och väntar på värmen när dom möts
jag sitter länge och hör hur tystnaden gör sej hörd
alla djur vinden i löven fiskarna som vaka och
träden som knarrade och till min förvåning när jag öppna
minna ögon så ligger jag i min cell utan kärlek eller allt
det jag gick miste om i från min dröm men jag har en
rymnings taktik och det är om jag träffar denna vackra
busiga kvinna i en kommande dröm då tänker jag vakna i
drömmen och rymma in i den till baka till sjön för jag vill
inte missa den kyssen den måste vara som en dröm!




Fri vers av den nakna poeten
Läst 336 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-04 21:30



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Zavanna tack för dina ord och vänliga bemötande och för din kritik det betyder mycket för mej efter som jag skriver när jag är som mest ledsen eller glad skrivandet har varit ett sätt för mej att hantera minna känslor och situationer som jag har svårt att utrycka i ord så tack för dina ord för du bekräftar min sorg och glädje precis som min vän Angela också att det finns mäniskor som har burit på liknande känslor som förstår för det är svårt att recensera en bok om man inte har läst den jag har bara läst en bok i hela mitt liv jag har inget intresse för det tyvärr men det är liknelsen jag ville ge
2013-07-08

    ej medlem längre
Tycker mycket om ditt sätt att skriva. Applåd för denna!
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten