Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten bit av dig


En liten bit av mig

Två små bitar av oss

Och aldrig ska vi bli osams med varandra

Hålla på och slåss

För, för det är livet allt för kort, då det genast går bort

I vilket fall som helst min älskling så tycker jag

att din lilla bit både luktar

och smakar gott

för kärleken inom mig bara blommar upp

utan något som helst stopp

För med din lilla utsökta bit så har jag ju nu fått

riktig lycka på min lott

Plus att jag bara älskar att springa ikapp med dig hem

då vi numera har det som en liten sport

Och självklart så vinner du som mest då du på pallen

får stå på topp...

En liten bit av dig!

Ken Cassel
5/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-05 02:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat Ken
2013-07-05

  Daniela I
Åh så fin dikt.
2013-07-05

  ResenärGenomLivet VIP
En mysig liten dikt...
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel