Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon är så jävla fin kvinnan


Kan jämföras med en drog

Gör en man så lätt beroende av denna feminism

Detta tjusiga yttre

För utav det som man får se kan man ju inte

få nog utav

För man vill ju bara ha mer och mer utav hennes

kvinnliga fägring sto

Så det är lätt att man bara tappar fotfästet och blir

till ett skenande tåg

eller till ett herrelöst skepp på ett öppet hav

där hon är jordens mitt punkt

eller hjulets nav

För hon är ju ändå bara för god när hon ler

och är glad

Så henne vill man nog som Man bara ha med sig

vid sin sida varenda dag, tror jag

För, för kvinnan är vi män så svaga då vi kan göra

det mest sinnessjuka i försök

att henne behaga

Men så är ju också kvinnorna så otroligt fina

vilket vi män inte kan klaga på

Så hon är bara en bra drog att bruka

såvitt jag kan förstå

Så puss på er alla tjejer

Jag tycker om er..

Ken Cassel
5/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 469 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-07-05 04:53



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fin hyllningsdikt till kvinnan! Kram.
2013-07-06

  Tabac VIP
Tänk om vi män kunde få samma uppskattning i poetisk form......:)
Men visst kvinnan är navet.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel