Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sic transit gloria mundi - så förgås världens prakt. Foto från Rosängen, Långholmen, Stockholm.


Rosängen

Kastanjblad - gula

 

Ja, "så förgås världens prakt"

 

Nyponros blommar




Bunden vers (Haiku) av Björn Nilsson VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-05 10:58



Bookmark and Share


  Susanne Ljung Adriansson VIP
Ja fort går det i naturen... snart är även nyponrosorna vissnade...

Hade velat ha "kastanjeblad", men då hade det förstås blivit en stavelse för mycket...
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP