Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det börjar här

Det börjar
här hos brunörtens vilda lila
kryp fram orden de långa oanvända

            snart finns inte 
jord mellan alla och
under jord något mer
O Mor en Orm
som vilset väser fram

Vad har du här att göra Flicka

 

2013-07-05




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 287 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-05 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
klangrikt, inomspråkliga referenser. visst var det så att de färger vi idag kallar brun och lila förr båda benämndes med ordet brun. jag kanske hade kursiverat rad 5 istället för streck. tveksam till utropstecknet i slutet
2013-07-10

  Marianne Räf
Svårförståelig -- men fin! :)
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin