Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under tiden

efter varge avslutat kapitel
försvinner en del av hjärtat

man somnar och drömmer om dig
om tiden som varit och verkat så lång

jag var med dig en evighet
sov ett decennum en tid

saknar dig nu så mycket min vän
kom hit och ge mig frid

varför tar vissa tider slut
varför rinner sanden ut
det gör ju så ont

om livet är ett snöre
så har det ett slut

hur man än gör
rinner tiden ut

jag vill dö nu på grund av dig
sova, för evig tid till domedagen väcker mig och gud dömmer

själen har flytt
dagen har grytt
mitt hjärta är ditt än en gång




Fri vers av Irish Doughter
Läst 362 gånger
Publicerad 2006-03-03 19:19



Bookmark and Share


  Hannah Norman
vad fint!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Irish Doughter