Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du och jag mot världen ikväll


idag
ikväll
är det du och jag mot världen

imorrgon
när solen stiger
börjar den långa färden

och solen kommer lysa
för dig och mig
min underbara

du
och jag
var vi kommer vara

vägen
kommer stråla
som ljusets moders famn

och vi
kommer komma
tillsammans in i hamn

lyckliga
strålande
vetande lärande

somnande
underbar
är bara du




Fri vers av Irish Doughter
Läst 409 gånger
Publicerad 2006-05-13 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irish Doughter