Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

arg

dina ögon
arga ögon
söker mina
sköra tårar
leker illa
slår och slår
trasar sönder
trasiga sår

meningslösa
repliker
gamla reliker
sover inatt
hos min
just min
MIn
\"leker\" i sänger
hörs det
ett skratt
måsste
döda
henne
nu




Fri vers av Irish Doughter
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-03-03 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irish Doughter