Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pessimistisk

orka se dig igen
träffa dig
möta dina ord med andra
sagda tusen gånger

orka se på livet
på någott sätt och vis
orka leva livet
orka med nått alls

leka sova käka
älska hata le
låta hjärtat läka
allt man gör är be

nej
leka livet
leva livet
läka livet
sova borrt ruset




Fri vers av Irish Doughter
Läst 381 gånger
Publicerad 2006-03-03 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irish Doughter