Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag hoppas att det aldrig händer


om vi någonsin skall skilljas
kommer mina sissta ord till dig att vara
gå inte

om vi någonsin slutar älska varandra
kommer mina sissta ord till dig att vara
jag älskar dig

om du hinner dö före mig, och livet släcks
och jag står där vid din sida på begravningen
kommer mina sissta ord till dig att vara
jag är på väg
jag kommer snart




Fri vers av Irish Doughter
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-03-26 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irish Doughter