Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min treasure

sov med mig inatt

lek att du är min skatt fasst

du faktiskt är det




Bunden vers (Haiku) av Irish Doughter
Läst 375 gånger
Publicerad 2006-03-03 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irish Doughter