Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När oron skingras

En gråvåt himmel
lämnar smaker av
tankar som längtar

längtande ögonstänk
i pölar av besvikelser

förhoppningar som
regnar bort
i aldrig sinande åskmoln

här vilar hoppets sommarsol
bakom moln som lättar
när orostankar skingras
och släpper fram
strålar av det som
kallas kärlek

kärlek som vi ger varandra




Fri vers av Dito VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-07-05 18:41



Bookmark and Share


  helenita VIP
Molnen lättar :)
2013-07-05

  Stefan Höglund
lite i moll men förhopningsfull.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP