Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dig !

mitt hjärta värker varje sekund varje minut varje timme
när jag står här utan dig,

dagarna känns som veckor, månaderna känns som år ,
år känns som en evighet utan dig,

vart finns du som kan få mitt hjärta sluta göra ont
och få tiden att inte stå stilla ....




Fri vers av Morgan
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan