Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt !

står här i snöovädret och ser på din gravsten ,
vinden sliter i mina kläder och hår,

känner hur kylan tränger igenom mina kläder, och hur
tårar rinner ner för mina kinder ,

jag faller ner på knä och lägger lägger en ros på din sten ,
tårarna träffar den snötäckta stenen ,

jag böjer mig framåt och kysser ditt porträtt,
förlåt mig min kära ..




Fri vers av Morgan
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 21:27



Bookmark and Share


  Annika Persson
(Till nå'n som jag är arg på)

jag sjunger härifrån underjorden, min migrän har släppt i alla fall,
och jorden värmer mig, och så undrar jag om han den där dåren
har några samvetsbetänkligheter? Han borde ha det, det är därför
som jag ska bli världens mest jävliga spöke som ska sjunga över jorden-
vet hut!
2013-07-05

  Annika Persson
fiktiv text till en gärningsman (ej till dig, kakfixaren)

varför säger du förlåt, dig ska jag aldrig förlåta,
här ligger jag och pinas ännu av att behöva se
din blotta åsyn.
2013-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan