Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borta !

står här och ser på den vackraste flickan
jag har skådat i mitt liv,

mitt hjärta bultar snabbare
och snabbare ju närmare du kommer mot mig,

nu står du framför mig och ler,
du sträcker fram en ros som

jag tar emot och ler tillbaka,
du ställer dig på tå och viskar i mitt öra

"bli min ängel" , sen rinner en tår
ner för mitt ansikte. och du är borta..




Fri vers av Morgan
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-05 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan