Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en riktigt vacker dag


för riktigt längesen då ett gigantiskt gult tefat

landade här nere på jorden

Ett gult tefat fyllt med små små gröna män

Och de kom hit ner för att de hade ett jätte

viktigt uppdrag att utföra här

då de skulle så några frön och befolka planeten

Men mest som ett litet experiment

För här fanns ju alla ingredienserna som de behövde

för att kunna klara av det

Förutsättningarna för att det skulle kunna gå

Oxygen och vatten och så

Dessa livsavgörande element

Och efter att de hade gjort det så lämnade de

planeten

för att ifrån den blåa himmelen hålla koll på den

Hålla koll på den mänskliga rasens utveckling

Men nu som gudar..

Ken Cassel
6/7-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-06 18:14



Bookmark and Share


  Magica VIP
Du vet väl att vi kommer och tar stickprov på er emellanåt och tar med vissa av er med till vår planet med sen?... Hehe... ;)
2013-07-08

  Magica VIP
fasen du kom på oss ;)
2013-07-08

  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig liten historia...:-))
2013-07-07

    ej medlem längre
eller änglar kanske (i bästa fall).
2013-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel