Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen !

jag står här och stirrar ut över vattnet,
känner mig tom och sårad inombords,

faller ner på knä , sträcker min hand ut mot
vattnet, tårar borde falla , men inga tårar kommer,

jag ser ner i vattnet och där ser jag en
pojke som tittar tillbaka på mig,

han ser med sorgsna ögon på mig ,
och sträcker ut sin hand mot min,

kvar är nu månens spegelbild i vattnet..




Fri vers av Morgan
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-06 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan