Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar !

dina tårarna har frusit till is på din kind ,
jag kysser dina läppar ömt , dina tårar tinnar ,

jag känner salta tårar på mina läppar,
nu blir mina tårar till is , och jag står här frusen i tiden,

en dag kommer du min eld och värmer åter upp mig,

kanske ..




Fri vers av Morgan
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-06 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan