Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det viner här



Trådar sega klister spritsigt
5 minuter till är vägen vit
en motor spelar fint - fördelar-
bakterier åt alla sidor lika många

Vem skriver det jag ser och ljuden
nära - skära - nej det viner här av bubblor

Det ska bubbla mera katt! Den lukten är
från andra tider då det jäste högt och tydligt

Nu går vi ut och smakar
brödet som ska komma till oss
milda sommardagar ända fram

2013-07-07




Fri vers (Modernistisk dikt) av Anita Westin
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-07 11:22



Bookmark and Share


  Gerd Vading
Lyckan andas här!
2013-07-07

  Anya VIP
Somrigt och värmande, helst en sådan här dag. Texten passar med utemiljön.
2013-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin