Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du får




fingrarna är mjuka
över huden som stramar det hugger till när jag går så
jag





ligger här
tänker törstig och ögonen letar sig genom etern och skärmen tangenterna är varma någonstans där ute sitter du i en telefon i ett fik kanske
kom det fram


brevet med albatrossen eller så försvann det på vägen genom tyskland och danmark och sverige det
var ändå en kameleont på kuvertet dansen
brinner inuti
längtan




eller önskan

att det kittlas i dig när du ser kortet du
kanske satt upp där vid disken eller så
skämdes du och tänk

att det kan kännas
så olika jag



är som ett popcorn det gick fort så var jag där helt tjock av känslor och du

försiktig







eller tveksam

















eller så ligger du där

i gräset tittar in bland löven efter solen och tänker hej tänk
när dom blir röda kommer du
och vi kan bädda in oss i halsdukar jackor långkalsonger tumvantar termosar mössor och där i glipan
särar våra fingrar på allt stickat näsor och ögon och läppar och kinder hakor
tittar fram dom darrar av förväntan



dropparna


tunga det dånar längs marken men porten är torr medan himlen kysser marken det är drama och passion åskan famlar efter träden som sträcker sig mot molnen är mörka kanske
blir dom så när det känns



nära



du kanske lutar dig fram trevar in i min jacka frågar du


vill du

dela din värme med mig svarar tyst
med dragkedjan nere ta




dig in

i mig du







får

















du får




Fri vers (Fri form) av otto
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-07 16:34



Bookmark and Share


  Emmelina
'svarar tyst
med dragkedjan nere ta




dig in

i mig du







får'

alltså! så himmelens bra otto. så in i himmelen!
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

otto
otto