Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en dröm

jag går över en äng sprängd ut av färger och förgylld med flora så långt ögonen når och det är i mitten av juli och kvälls sol och vind stilla och jag lägger mej ner för att vila lite och jag är trött och somnar in ut av den ihärdiga värmen men efter ett tag känner jag svalkande vindar som kommer med jämna mellan rum och i drömmen är jag en fri själ som söker någon att älska och vinden för dom till samans och dom börjar lysa ut av glädje och stiger snabbare inslingrade i varandra upp mott himlen på varma strömmar dansar dom som drakar över hela himlen fyllda av glädje och energi och dom leker och busar bakom vare moln jag ligger och ler i det höga gräset fylld av blomster och en skön svalkande vind av drömmen med två busiga själar fyllda av bus och lek och jag kommer in i drömmen med en ängel så vit och vacker att ljuset gjorde det svårt att titta för hennes sken från sin aura så jag stog och kika och kunde inte sluta titta för hon var så vacker och hon böjer seg fram och kysser mej hennes läppar var så fuktiga och svalkande det var som att kyssa en persika av smaken och jag såg i mellan ängens vingar själarna som åkte allt högre i en spiral i en allt högre fart mot himlen och jag sluter minna ögon och fortsätter med kyssen tills jag känner värmen av kvälls solen börjar göra sej påmind och jag tittar upp och tänker herregud vilken underbar dröm och jag sätter mej upp och där ligger en lång stor vit fjäder och jag vet inte vad jag ska tro men där låg den krita vit och en meter lång fjäder jag tittar upp på himlen och inte ett moln eller en förklaring till varför solen var skymd eller att det fläkta men antagligen var det hennes vingslag jag vet inte vad jag ska tro så jag gick hem och var himelskt älskad den dagen gick jag till sängs tidigt och hoppades på !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-08 00:19



Bookmark and Share


  den nakna poeten
hej Angela tack för din fina kritik den är en dikt i sej du gör mej mycket glad tack snälla och det roliga är att nästa dikt jag skulle skriva nu i dag handlar just om snö tack för dina ord
2013-07-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Detta är nog det vackraste jag läst på länge! Orden faller som vackra snöflingor ner på marken för att sedan skina som diamanter och lysa upp allting. En mycket behaglig upplevelse.
2013-07-08
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten