Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livets kompass utan visare och en karta utan mål

i hela mitt liv har jag förtvivlat sökt efter någon att dela mitt liv
i hela mitt liv har jag saknat någon att älska med i hela mitt liv har
jag trampat på skärvor i från mitt hjärtas sorg som har krossats
efter min väg jag är så utsvulten på kärleken och varje möte
känns rätt för varje kvinna värmer mej med sin skönhet när jag
har vandrat i mörkret och kylan i min ensamhet så varje nytt
möte blir lika intensivt och varmt som en morgon sol i mitt
frusna bröst och vare gång blir känslan allt starkare och intensiv
och lika starkt ett sorgset minne när jag åter blir ensam och den
man älskar åter försvinner som en solnedgång och mörkret åter
faller i mitt sinne och allt blir som förut men med mindre glädje
och mycket mer smärta hur mycket ska jag härda innan jag
träffar den rätta i hela mitt liv har jag väntat och i resten av
mitt liv ska jag söka efter den rätta så tänd ett ljus i himlen så
jag hittar hem igen alla änglar får vänta för jag vill bli älskad
innan jag kommer hem igen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten