Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett budskap kan visa sej i olika skepnader

jag går djupt in i minna drömmar och in i en evighet jag går ner i en dal så djup att jag nästan höll andan och när jag kom till botten i den djupa dalen så var det en stor skog fyllig mörk och enormt skrämande jag finner en liten stig som jag börjar vandra efter in i skogen full av rädsla och respekt likt den första kyss man får i dom tidiga tonåren jag ser ett ljus sken längre fram som jag börjar vandra i mot som allt levande gör i mörker och när jag tränger mitt huvud igenom trånga snår det river och svider och det gör ont men ljuset tvingar mej fram och igenom allt det snåriga växter prydda med taggar tills jag står framför en stor vacker blomma som lyser som en stjärna på nattens himmel och plötsligt vänd sej blomman om i mot mej och frågade med en dov röst som fyllde hela himlen på samma gång VILL DU LEVA ELLER DÖ !!!! och jag blev helt chockad och is kall och vart enda hårstrå på min kropp reste sej och jag harklade ur mej jag vet inte DÅ HAR DU GJORT DITT VAL !!!! men jag skulle ju säga vad du menar BLOMMAN SA ÄNNU HÖGRE DU HAR GJORT DITT VAL !!!jag ville springa därifrån men jag var stel av skräck och förhandlings förlamad BLOMMANS DÅVA RÖST SA TA CHANSEN OCH PLOCKA MEJ DEN CHANSEN GER JAG DEJ !!! och jag började med kraftigt skakande händer leva dö leva dö leva dö leva dö och jag plockade blad för blad men det växte hela tiden ut nya och då förstog jag att jag är fångad i en evighet och när jag vaknade så låg du där bredvid mej !




Fri vers av den nakna poeten
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-08 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten