Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar !

Sitter här och tänker på min ängel
du finns i mina tankar hela tiden

när jag lägger mig så finns du där
när jag blundar så finns du där

vart jag än vänder mig om så finns du där
vill öppna mitt bröst och ge dig mitt hjärta

för att visa vad jag tycker om dig
så se in i ditt hjärta och se

vad ditt hjärta säger..




Fri vers av Morgan
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-08 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan