Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i i efterhand klok och vis kunskap dyr

fördjupade tankar av bitter erfarenhet från det förflutna fylld av sorg och hat aggressioner och frustrerad över något som jag inte kan förstå eller hålla kvar mitt mörka sinne säger dra åt helvete men mitt hjärta säger snälla förlåt stanna kom till baka jag känner splitrad exploderande smärta djupt in i mitt bröst och mitt hjärta krampar i ren ångest varje kväll av ensamheten och att min sida i sängen är tom och allt du gav mej som jag älska över allt annat känns så himla tomt och nu smärtsamt och jag tänker hur kunde jag hata någon jag älskar ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-08 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten